Заменитель Instagram. TikTok для фото начали тестировать в нескольких странах.

  • 18 апреля, 14:02
  • 1838
  • 0

Програма для обміну фотографіями від TikTok стала доступною на iOS та Android для користувачів у кількох країнах.

Безкоштовна програма TikTok Notes з незвичайним чорно-зеленим логотипом, що зовсім не нагадує TikTok, вже з'явилася в App Store і Google Play. На iOS він вже став одним із найпопулярніших додатків для соціальних мереж.

Команда TikTok повідомила, що «перебуває на ранніх етапах експериментів з виділеним простором для фотографій та текстового вмісту в TikTok Notes» і поки що забезпечила розгортання програми у двох країнах.

«З сьогоднішнього дня TikTok Notes доступний для завантаження та обмеженого тестування в Австралії та Канаді. Ми сподіваємося, що спільнота TikTok буде використовувати TikTok Notes, щоб продовжувати ділитися своїми моментами за допомогою публікацій фотографій. Незалежно від того, чи документуєте ви пригоди, виражаєте творчі здібності або просто ділитеся знімками свого дня, функція TikTok Notes створена для тих, хто хоче ділитися та залучати фотоконтент», - написали на сторінці спільноти TikTok у X (Twitter).

Також було показано кілька офіційних зображень програми, які пропонують уявлення про те, як вона працює. На них можна побачити, що програма в цілому схожа на Instagram. У ньому користувачі платформи матимуть змогу не лише публікувати фотографії, а й писати підписи до них. Також будуть запропоновані дві стрічки: «Для вас» та «Підписки».

Нагадаємо, TikTok оголосив про нову програму для обміну фотографіями, яка конкурує з Instagram, раніше цього місяця за допомогою повідомлення, надісланого обраним користувачам. Поки не відомо, коли TikTok розгорне програму в інших країнах.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи