Google представила нову мовну модель Gemini 1.5 Flash з підтримкою української мови

  • 29 июля, 18:18
  • 3718
  • 0

Компанія Google представила оновлену версію своєї великої мовної моделі — Gemini 1.5 Flash. Він доступний у безкоштовній версії як в браузері, так і на мобільних пристроях 40 мовами у понад 230 країнах і територіях, зокрема українською.

Нова модель може швидше та точніше відповідати на запити користувачів, також у неї покращена здатність до міркування та розуміння зображень.

Що нового в Gemini 1.5 Flash:

  1. Було збільшено контекстне вікно в Gemini Advanced, що дозволяє вести триваліші розмови та ставити складніші запитання.
  2. Для зручності користувачів незабаром з’явиться можливість завантажувати файли з Google Диска або з пристрою безпосередньо в Gemini.
  3. Це відкриє нові можливості для аналізу даних, створення навчальних матеріалів та отримання візуалізації інформації за допомогою діаграм і графіків.
  4. Це означає, наприклад, що ви зможете завантажити навчальний посібник з економіки та просити Gemini створювати практичні питання на його основі.

Окрім того, Gemini стає доступним у Google Повідомленнях для Великої Британії, Швейцарії та України, з можливістю спілкування українською, французькою та іншими нещодавно доданими мовами.

З початку серпня мобільний застосунок Gemini стане доступний і в Україні.

Наступного тижня доступ до Gemini для підлітків розширять у всьому світі понад 40 мовами, знову ж таки, включно з українською.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий