Гра Elden Ring може отримати мобільну версію

  • 6 февраля, 12:00
  • 3784
  • 0

Китайський холдинг Tencent працює над адаптацією консольної гри Elden Ring для мобільних пристроїв, пише Reuters з посиланням на три джерела, знайомих з цим питанням.

  1. У 2022 році Tencent, яка є найбільшою геймінговою компанією у світі за обсягами доходів, придбала ліцензійні права на Elden Ring у японської студії FromSoftware. Тоді ж була створена команда з кількох десятків людей для роботи над прототипом. Проте, за словами інсайдерів, прогрес доволі повільний.
  2. Хоча Elden Ring не має покупок всередині, Tencent планує зробити її безкоштовною та додати цю опцію.

Elden Ring вийшла у 2022 році та розійшлася тиражем у приблизно 20 млн копій за перший рік, ставши другою за обсягами продажу грою у світі після Call of Duty: Modern Warfare II. Це екшн-рольовка з відкритим світом, консультантом створення сюжету якої став автор «Гри престолів» Джордж Мартін. Автор гри – ветеран геймдизайну Хідетакою Міядзакі (Demon’s Souls, Dark Souls, Bloodborne).

Раніше голова правління Tencent заявив, що ігровий бізнес перебуває під загрозою, саме тому компанія перебувала в пошуках нового хіта. Хоча минулі ігри Tencent, зокрема PUBG Mobile, продовжують приносити дохід, останні продукти не відповідають очікуванням.

Раніше Tencent стикалася з проблемами адаптації великих консольних ігор для смартфонів. У грудні компанія закрила проєкт за мотивами популярної франшизи Nier через проблеми з монетизацією.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все