Гра "Starfield" з'явилася на геймінговому ринку: які ключові аспекти відомі

  • 6 сентября, 15:16
  • 3716
  • 0

Starfield представляє собою першу гру від Bethesda за останні п'ять років, першу гру в новій франшизі за останні 20 років і можливий перший великий ексклюзив для консолей Microsoft у цьому поколінні. Цей проект описується як масштабна космічна рольова гра з великою кількістю планет і сонячних систем для дослідження та численними пригодами для гравців.

Starfield вийшла 6 вересня і доступна на PC та консолях XBOX Series X|S. Гарна новина для власників консолей Microsoft полягає в тому, що гру можна грати в рамках підписки Game Pass відразу з дня її виходу. Liga.Tech підготувала для вас інформаційний матеріал, де зібрано головні факти про цей новий твір від команди видатного американського геймдизайнера Тодда Говарда.Сюжет гри Starfield розгортається у 2330 році, коли людство частково сколонізувало область галактики, відому як Чумацький шлях, діаметром приблизно 50 світлових років, із назвою "Населені системи". З приблизно двадцятьма роками до подій гри сталася жорстока війна між двома фракціями: Об'єднаними колоніями та Співдружністю вільних зірок. Хоча між ними наразі панує мир, напруженість лишається.

Головний герой гри є членом групи з назвою "Останні дослідники людства", які займаються дослідженням галактики з метою відповісти на одне з головних питань: "Що ж там, за горизонтом?" Вони досліджують відкритий космос і шукають відповіді на філософські питання про місце людини серед зірок та сенс її існування. Розробники бажають створити реалістичне майбутнє і надати сюжету глибокий філософський зміст.




Теги: ігри
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий