Ігри в певних країнах стануть дорожчими через зміни на Steam платформі

  • 16 августа, 17:48
  • 3717
  • 0

Компанія Valve змінила мінімально допустимі ціни в деяких валютах на платформі Steam, щоб вони відповідали рекомендованим курсам конвертації в долари США. Ця нова політика найбільше вплине на ігри, які коштують менше ніж $5 або їх еквівалент, повідомляється в блозі компанії.

Мінімальна можлива ціна, яку розробник може встановити, залишилась на рівні $0,99, а сума комісії за транзакцію становить $0,49. Якщо ціна встановлена нижче рекомендованої, ігри можуть бути вилучені з продажу у певних регіонах. Також обмеження забороняє встановлення значних знижок на ігри.

Які зміни відбудуться у системі надання знижок в Steam згідно з новими вказівками від Valve. Відтепер розробники та видавці ігор отримають можливість встановлювати знижки на свої продукти, наприклад: позиції від $0,99 до $1,98 допускається застосовувати знижку до 50%, позиції вартістю від $1,99 до $4,98 можуть бути знижені на 75%, позиції, що коштують $4,99 і більше, допускають знижку до 90%.

Наприклад, для України мінімальна базова ціна гри становитиме 26 гривень. Після застосування знижки, вартість продукту не може бути меншою за 13 гривень.


Теги: ігри
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все