GTA 5 розійшлася тиражем у 195 млн копій

  • 12 февраля, 10:10
  • 3772
  • 0

З моменту виходу GTA 5 у 2013 році продано вже 195 млн копій. Згідно з фінансовим звітом розробника та видавця Take-Two, за останні три місяці було продано ще п’ять мільйонів копій гри.

Таким чином зростання продажів за рік склало 2,6%. Завдяки таким результатам продажів серія GTA подолала позначку 420 млн проданих копій.

GTA 5 залишається однією з найуспішніших ігор в історії, постійно оновлюючи рекорди продажів. Гра здобула широке визнання критиків і геймерів за захопливий сюжет, відкритий світ, багатий на можливості, та динамічний геймплей.

Red Dead Redemption 2 також демонструє успіх

Інший хіт Rockstar Games, Red Dead Redemption 2, також продемонстрував неймовірні результати. З моменту випуску у 2018 році було продано понад 61 млн копій гри.

Якщо розглядати всю серію Red Dead Redemption, вона досягла 86 млн копій.

Очікування на GTA 6

Наразі Rockstar Games працює над GTA 6, очікуваний реліз якої запланований на 2025 рік. Сюжет гри відбуватиметься у вже відомому Vice City, який є омажем на американський Маямі. Уперше в грі з’явиться головна героїня, Лючія, кохана головного героя.

Генеральний директор Take-Two Штраус Зельнік вважає, що ажіотаж навколо GTA 6 вплинув на всю франшизу, маючи на увазі продажі GTA 5.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий