Huawei InFocus Awards: робота українця стала однією із кращих у конкурсі

  • 13 сентября, 12:35
  • 4201
  • 0

Конкурс Huawei InFocus Awards у регіоні Центральна та Східна Європа і Північні країни (CEE & Nordic Region) завершився, а це означає, що нагороди знайшли своїх володарів. Поважне журі визначило найкращі фотографії та відео у шести категоріях. Під час трьох етапів конкурсу були ретельно вивчені 123 478 робіт, серед яких 3 125 надійшли з України. 

Українець посів перше місце у відеокатегорії «Життя в моменті»

Серед переможців конкурсу — українець Іван Шолудько. Він посів перше місце у відеокатегорії «Життя в моменті» зі своєю роботою «Найкращі моменти життя». Іван отримає грошовий приз у € 2 000, ноутбук Huawei Matebook 13, розумний годинник Huawei Watch GT, смартфон Huawei P30 Pro та віртуальний ваучер на суму $ 250 для покупок на TripAdvisor.

Тогоріч Іван здобув третє місце у цьому ж конкурсі в номінації «Портрет». Уже постійний учасник конкурсу понад 5 років займається мобільною фотографією. 

«Це моє хобі та частково — робота. До того ж я вже декілька років знімаю на смартфони Huawei. Зокрема, останнім часом фотографую за допомогою моделі P20 Pro», — ділиться Іван Шолудько.

Про роботу переможця Huawei InFocus Awards

Цього відеосюжету могло й не бути, адже спочатку його автор Іван Шолудько відіслав для участі в конкурсі тільки декілька світлин і лише в останній момент побачив, що цьогоріч з’явилася нова категорія — відеоролики до 30 секунд. 

«Я одразу загорівся ідеєю зняти відео саме на смартфон, тому що це для мене не менш цікаво, ніж фотографувати. Найскладніше було навіть не віднайти ідею, не зняти і не змонтувати відео, а знайти людей для зйомки. Зрештою, у цьому сюжеті знялася майже вся моя сім’я: бабуся, дідусь, мама, тато, брат і мої друзі зі своїми дітьми. Загалом, я дуже радий, що цього року перемогли дійсно дуже круті роботи! Всі фотографії, які посіли призові місця, мені дуже подобаються, і вони заслуговують на перемогу», — говорить Іван Шолудько.


Учасник від України має амбітну творчу мету — наступного року хлопець планує взяти Гран-прі. Тож, радіємо за нашого переможця і бажаємо йому подальшого успіху!

«Конкурс Huawei InFocus Awards доводить, що фотографії і відео зі смартфонів не гірші за ті, що зроблені професійними камерами, і вони так само заслуговують на місце в художніх галереях. Автори надіслали багато чудових робіт, і вибір найкращих став для журі справжнім викликом», — прокоментував Янмін Ван (Yanmin Wang), президент підрозділу Huawei Consumer Business Group у регіоні CEE & Nordic.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все