Huawei стала спонсором конкурсу книжкового дизайну в Україні

  • 7 июня, 08:15
  • 4185
  • 0

Цього року в Україні вперше проводиться міжнародний конкурс книжкового дизайну Ukrainian Young Book Design Awards. Мета заходу — відкрити нові імена в області графічного дизайну, а також підтримати розвиток дизайну в Україні та світі. Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) став офіційним партнером міжнародного конкурсу.

Huawei - спонсор конкурсу книжкового дизайну

Понад 400 молодих дизайнерів із 20 країн подали заявки на участь у конкурсі в чотирьох номінаціях: «Візуальна концепція», «Макет і верстка», «Серія ілюстрацій» та «Обкладинка». Також дизайнери могли взяти участь у спеціальній номінації, організованій Huawei. Потрібно було підготувати і завантажити авторські шпалери на платформу для розробників Huawei. Після цього шпалери будуть доступні в офіційному додатку «Теми», встановленому на всіх смартфонах Huawei в Україні та світі.

Зараз Huawei активно розвиває фірмовий додаток «Теми». Серед відомих ілюстраторів, які працюють із Huawei, — українські художниці Євгенія Гапчинська та Ліліт Саркісян. Завдяки «Темам» від Huawei роботи українських художників користуються популярністю серед світової аудиторії фірмових мобільних сервісів, яка вже досягла 500 мільйонів.

Компанія надала конкурсу призовий фонд, яким нагородять найкращих дизайнерів за версією журі Ukrainian Young Book Design Awards. Переможці в чотирьох головних номінаціях отримають смартфони Huawei P30 lite. Також Huawei підготувала два смартфони P30 в якості спеціального призу в своїй додатковій номінації.

До журі конкурсу увійшли українські та європейські дизайнери, а також представники креативних індустрій і бізнесу. Серед них — Нора Гуммерт-Хаузер (графічний дизайнер з Німеччини), Філіп Мойзер (німецький архітектор), Антон Іванов (співзасновник дизайн-бюро CREVV), Андрій Клен (творець і СDO Petcube), Анна Вовк (засновниця КАМА), Саша Трегуб (засновник Projector).

Церемонія нагородження переможців конкурсу відбудеться 14 червня в готелі Bursa Kyiv.

 



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все