Instagram Stories отримає нову функцію RSVP

  • 14 октября, 14:15
  • 4599
  • 0

За останні кілька тижнів, соцмережа Instagram додала деякі великі зміни у свій мобільний застосунок. Після активації темного режиму у застосунках для Android та iOS, платформа вже незабаром дозволить користувачам додавати в свої історії стікери запрошень з функцією RSVP, які можна використовувати для важливих подій. RSVP – це акронім французької фрази Répondez s’il vous plaît, що означає буквально «Будьте ласкаві відповісти» або «Будь ласка, дайте відповідь».

Нещодавно, ця функція була помічена Джейн Манчун Вонґ (Jane Manchun Wong). У Stories ви матимете нову наліпку із запрошенням. Ця наліпка дозволить вам додавати деталі події, включаючи ім’я, місце розташування і час. Підписники, у свою чергу, відповідатимуть на запрошення прямо з історій, натиснувши на RSVP.

Оскільки стікери подій додаються в історії Instagram, користувачі повинні мати можливість налаштувати конфіденційність, щоб переконатися, що запрошення на подію показано заданій кількості людей. Про дату запуску нової функції невідомо. Але очікуємо, що вона з’явиться до кінця цього року.


Теги: instagram stories rsvp
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий