Instagram встановив нові правила користування соцмережею

  • 5 декабря, 10:40
  • 5185
  • 0

Instagram встановив нові правила для реєстрації нових користувачів у соцмережі. Відтепер, при реєстрації необхідно вказати дату свого народження. Вік користувача може створювати різні рекомендовані параметри конфіденційності або генерувати в додатку інформацію про безпеку в інтернеті. Дата народження буде прихована від інших користувачів, а існуючим користувачам, поки що, не потрібно додавати цю інформацію. Користувачам має бути щонайменше 13 років, щоб зареєструватися в соцмережі.

Компанія також дозволяє людям блокувати повідомлення від користувачів, на яких вони не підписані. А також надавати бізнес-акаунтам можливість обмежувати перегляд своїх повідомлень неповнолітніми. Instagram повідомив, що не перевірятиме дати народження, але вважає, що люди будуть чесно вказувати ці дані. І врешті-решт, він може покладатися на штучний інтелект для визначення дати народження. Співробітники компанії можуть приблизно оцінити вік користувачів, переглядаючи пости з написом «З Днем Народження». Штучний інтелект також дозволяє прогнозувати вік і стать користувача. Він вивчає пости і хештеги для отримання загальної картинки.

Підлітки дуже полюбляють проводити час у соцмережах. І перевірка віку може бути корисною, щоб переконатися у тому, що неповнолітні не бачать рекламу алкоголю або іншу рекламу, яка може бути неприйнятною для дітей.


Теги: instagram
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все