Intel інвестувала $9 млн в компанію Figure, яка займається розробкою людиноподібних роботів.

  • 17 июля, 16:10
  • 3710
  • 0

Стартап Figure, який спеціалізується на створенні універсальних людиноподібних роботів, оголосив про залучення інвестицій у розмірі $9 млн від Intel Capital - інвестиційного підрозділу компанії Intel. Ці кошти дозволять прискорити розробку їх нового робота Figure 01 і побудувати потужну базу даних для його автономного функціонування. Інформацію про це розповідає Techpowerup.

"Intel Capital поступово шукає компанії, які розширюють межі інновацій, і ми впевнені, що Figure має потенціал, який може змінити світове сприйняття ШІ". Марк Лайдон, директор Intel Capital

Після кількох місяців тестування та успішного пройдення ключових технічних етапів під керівництвом команди інженерів, людиноподібний робот Figure 01 готовий до нового етапу розвитку. Засновник та генеральний директор Figure, Бретт Адкок, висловив оптимізм стосовно майбутнього успіху стартапу, зазначивши, що інвестиції від Intel Capital, разом із ресурсами та досвідом команди Intel, допоможуть прискорити його зростання та досягнення поставлених цілей.

Figure 01 відрізняється від багатьох схожих роботів завдяки своїм алгоритмам керування на основі штучного інтелекту (ШІ). Ці алгоритми дозволяють роботу навчатися та вдосконалювати свої функції, що робить його більш універсальним. Ця можливість робить Figure 01 здатним переходити від простих завдань, таких як підйом та перенесення вантажу, до більш складних завдань у майбутньому.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все