Kharkiv IT Cluster оновив склад наглядової ради

  • 13 июля, 15:17
  • 3843
  • 0

Kharkiv IT Cluster оголосив про оновлення складу наглядової ради та окреслив пріоритетні напрямки роботи на найближчий час. Рада складається з дев’яти лідерів IT-індустрії, кожен із яких сприяє розвитку індустрії в Харкові та за його межами.

До нового складу увійшли:

  1. Олександр Медовой, CEO AltexSoft
  2. Ігор Брагінський, Президент NIX
  3. Євген Катрич, Founder & CEO WEBSPARK
  4. Олександр Колб, CEO Promodo
  5. Валерій Красовський, Co-Founder & CEO Sigma Software
  6. Олексій Радченко, Co-Founder & CEO Raccoon Gang
  7. Василь Солощук, Founder & CEO INSART
  8. Олексій Холоденко, CEO Code IT
  9. Дмитро Яковлєв, Founder & CEO SevenPro

Протягом наступних трьох років вони мають сприяти розвитку ІТ-кластера в Харкові та підтримки українського ІТ-сектора загалом.

«Ключовий функціонал роботи НР — напрацювати стратегію, організувати роботу операційної команди таким чином, щоб всі проєкти та активності Кластера були стратегічно сфокусовані на досягненні місії Кластера: створити середовище для технологічного бізнесу і контролювати результати діяльності, а також виконувати представницьку функцію. До повномасштабної війни технологічна індустрія була однією з найбільш розвинених у регіоні. Попри те що зараз ситуація в Харкові непроста, Харківський ІТ Кластер залишається найбільшою і однією з найвпливовіших організацій в регіоні», — зазначає голова Наглядової ради Kharkiv IT Cluster Олександр Медовой.

Kharkiv IT Cluster — спільнота, що об’єднує понад 600 компаній і партнерів з ІТ-сектора, освітніх установ та органів влади. Кластер існує вже 9 років.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий