Кінець епопеї. Apple дозволила Epic Games запустити магазин програм для iOS

  • 11 июля, 09:16
  • 3748
  • 0

Європейські користувачі iOS незабаром побачать запуск альтернативного магазину програм для iOS від Epic Games.

На початку цього року Apple оголосила про плани дозволити сторонні магазини додатків для iOS у регіоні, як того вимагає європейський Закон про цифрові ринки (DMA). Ця зміна відбулася після років судових баталій між Epic Games та Apple.

Після впровадження сторонніх магазинів додатків Apple двічі відхилила програму Epic Games Store, запропоновану розробником відеоігор. Відмови були пов'язані не з основними функціями магазину додатків, а з його дизайном (Apple повідомила Epic, що деякі кнопки у додатку були надто схожі на її власні). Як пише AppleInsider, Apple вважає, що це порушує правила, розроблені нею для запобігання тому, щоб розробники копіювали дизайн App Store.

Після відмов Epic на X звинувачувала Apple у порушенні DMA. Незабаром Apple схвалила програму, дозволивши Epic змінити елементи дизайну пізніше.

Хоча в цих умовах запуск Epic Game Store для iPhone та iPad у Європейському Союзі все ще під сумнівом, дозволить створити для компанії можливість опрацювати ключові елементи нового магазину, наприклад, свою систему мобільних платежів для платформи.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий