Команда розробників EPAM розробила платформу для проведення благодійних зборів

  • 16 августа, 19:38
  • 3713
  • 0

Добровольці з різних регіонів України, які працюють в EPAM, об'єднали свої зусилля та взяли участь у створенні некомерційного проекту - платформи HelpUA Foundation. На цій платформі будь-хто може створити благодійний збір. Крім того, є можливість поділитися цим збором у соціальних мережах та слідкувати за його динамікою.

Причиною появи проекту HelpUA Foundation став щоденний приріст запитів на волонтерську допомогу в Україні. В соціальних мережах з'явилося багато повідомлень про допомогу від благодійних фондів і окремих волонтерів. З метою зробити процес збору коштів прозорим та зручним, команда з 30 волонтерів, які є фахівцями з українського офісу EPAM, створила платформу на основі маркетплейсу. Розробники, тестувальники, бізнес-аналітики, дизайнери та системні інженери спільно працювали над цим проектом.

Платформа розпочала свою діяльність у січні цього року і має основну мету - розробити функціональний інструмент для спрощення рутинної роботи волонтерів та благодійних організацій. На сайті можна створювати збори для підтримки сил оборони та гуманітарної допомоги постраждалим українцям від війни. Однією з особливостей платформи є особистий кабінет волонтера, де можна переглядати активні та завершені збори, а також відповідну звітність. Сайт підтримує дві мовні версії - українську та англійську, що дозволяє привертати користувачів з різних країн.

Платформа надає можливість користувачам переглядати "Банку дня", яка включає збори, що знаходяться в дуже близькій відстані від досягнення поставленої мети, або навпаки, ті, які вимагають більшої уваги через повільний темп накопичення коштів. 

Для захисту даних використовується криптування та сертифікати протоколу HTTPS. Прозорість має важливий пріоритет в цьому ІТ-рішенні, і тому кожний благодійний збір проходить обов'язкову перевірку та верифікацію. За лише два місяці з моменту запуску платформи вже було успішно закрито 88 потреб, на загальну суму більше ніж 8,5 мільйонів гривень. Найвищі суми були зібрані, зокрема, для розвідувальних дронів та евакуаційних автомобілів для захисників.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все