В Україні створили мапу ветеранських бізнесів

  • 31 октября, 12:00
  • 3874
  • 0

Uklon, «Український ветеранський фонд» та «ЛУН» оголосили про запуск «Мапи ветеранських бізнесів». На мапі вже представлено близько 400 пунктів підприємницької діяльності захисників України.

«Ми сьогодні презентуємо проєкт — мапу ветеранських бізнесів. Зазначу, що вона постійно наповнюється. Всі бізнеси верифіковані Українським ветеранським фондом, який дійсно належить ветеранам, тож ми можемо засвідчити, що вони працюють, надають якісні послуги», — сказала в.о. виконавчої директорки Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів Руслана Величко-Трифонюк.

На мапі вже представлені близько 400 верифікованих ветеранських бізнесів, які отримали фінансування УВФ за конкурсними програмами. Крім того, близько тисячі ФОП, які мають малі бізнеси та отримали мікрофінансування від фонду, також згодом будуть нанесені на карту ветеранських бізнесів.

«Ми бачимо майбутнє України таким, де ветеранів поважають і де ветеранський бізнес має преференції не виключно в економічному чи податковому полі, але й безпосередньо серед користувачів. Нам хочеться, щоб люди надавали перевагу тим бізнесам, які засновані ветеранами.  І для популяризації цієї ідеї ми створили цю карту, де можна вже зараз побачити ветеранські бізнеси по всіх регіонах країни, а також додати свій ветеранський бізнес», — розповів маркетинг-директор ЛУН, амбасадор Українського ветеранського фонду Денис Суділковський.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий