Компанія Apple оголосила про велике оновлення пристрою

  • 8 сентября, 12:59
  • 3720
  • 0

Компанія Apple планує провести оновлення для iPhone, яке удосконалить використання штучного інтелекту у смартфонах і планшетах. Розробники мають намір навчити пристрої відтворювати людський голос так, щоб процес розпізнавання та навчання тривав не довше 15 хвилин. Про це повідомила компанія Apple в своєму блозі.

Майбутній інструмент отримає назву Personal Voice. Він дозволить користувачам записати свій голос, і технологія автоматично навчиться його розпізнавати та запам'ятовувати. Також користувачі зможуть зберігати фрази, які вони використовують часто, для подальшого використання під час розмов.

Ця функція одна з численних, спрямованих на полегшення використання пристроїв Apple для людей з когнітивними вадами, проблемами із зором, слухом та обмеженою рухливістю. Apple заявила, що особливо користуються цими інструментами люди із захворюваннями, при яких з часом може втрачатися голос, такі як бічний аміотрофічний склероз. Ці функції мають з'явитися до кінця 2023 року.

Але виникає питання про можливе використання нової функції для створення фейків. Apple розглянула цю проблему і забезпечила Personal Voice конфіденційністю та безпекою інформації користувачів. Крім того, компанія анонсувала Assistive Access, який об'єднує такі програми, як "FaceTime", "Повідомлення", "Камера", "Фотографії", "Музика" та "Контакти" в одному додатку під назвою "Дзвінки".

Інтерфейс нового застосунку буде оснащений висококонтрастними кнопками, великими текстовими мітками, опцією для використання клавіатури лише з емодзі та можливістю записувати відеоповідомлення для користувачів, які надають перевагу візуальному або аудіозв'язку.


Теги: Apple
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все