Компанія EPAM Systems отримала BIG Innovation Awards 2020

  • 29 января, 07:41
  • 4241
  • 0

Компанія EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM), провідний постачальник послуг з розробки ІТ-рішень і цифрових платформ, повідомила про отримання BIG Innovation Awards 2020. Уже другий рік поспіль нагородою відзначаться платформа TelescopeAI – масштабний модуль на базі штучного інтелекту. Розробка допомогає підприємствам ефективно організовувати процеси управління командами і проектами, швидко адаптуючись до змін на ринку.

Впродовж 2019 року EPAM суттєво покращила платформу TelescopeAI та розширила її можливості. Платформа допоможе організаціям, які працюють у різних сферах, вирішувати їх бізнес-задачі. Наприклад, створити спеціалізовану систему гарантування безпеки у нафтогазовій галузі або ж побудувати ефективну схему управління персоналом у медико-біологічних організаціях.

Нещодавнє опитування Forrester Innovation Survey показало, що виручка компаній, які швидше за інших адаптуються до змін ринку, на 320% більша, ніж у середньому в галузі. Здатність швидко реагувати на зміни у потребах клієнтів, слідувати технологічним тенденціям дозволяють організаціям залишатися затребуваними завдяки інноваційним практикам. Кастомізовані «plug-and-play» рішення платформи TelescopeAI дають організаціям повне розуміння внутрішніх процесів, забезпечують точність та далекоглядність, необхідні для управління персоналом та проектами.

Компанії з усього світу представили свої інноваційні розробки у BIG Innovation Awards. Заявки вивчались групою бізнес-лідерів та керівників, які надали свій час та досвід для оцінки представлених ідей.

Дізнатися більше про платформу TelescopeAI можна за даним посиланням: www.telescopeai.com.

Про EPAM Systems

Заснована в 1993 році компанія EPAM Systems Inc. (NYSE: EPAM) сьогодні є провідним світовим постачальником послуг з розробки програмного забезпечення і цифрових платформ, дизайн-агентством. Використовуючи свій багаторічний технологічний досвід і компетенції в сфері консалтингу, дизайну та інноваційних стратегій, EPAM тісно співпрацює зі своїми клієнтами для створення передових рішень, які перетворюють складні бізнес-завдання в реальні бізнес-можливості. Команди професіоналів EPAM працюють з замовниками в більш ніж 25 країнах в Північній Америці, Європі, Азії і Австралії. На думку найбільших світових незалежних дослідницьких агентств, EPAM є лідером в декількох категоріях. Починаючи з 2013, щорічно визнається однією із 4-х технологічних компаній, що увійшли до списку Forbes як «25 найбільш швидкозростаючих публічних технологічних компаній».


Теги: epam systems

Похожие материалы

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все