Компанія Fhenix зібрала $7 мільйонів інвестицій

  • 26 сентября, 17:29
  • 3780
  • 0

Fhenix завершила збір інвестицій у розмірі $7 мільйонів у початковому раунді фінансування, зі співпрацею від таких видатних інвесторів, як Multicoin Capital і Collider Ventures, згідно з повідомленням від команди проєкту, опублікованим на Incrypted.

На додачу до вищезазначених, в раунді залучення інвестицій також брали участь інші учасники, такі як Node Capital, Bankless, HackVC, TaneLabs, Metaplanet, Robot Ventures і бізнес-ангел Тарун Чітра.

Зауважено, що отримані кошти будуть витрачені на доробку та запуск публічного тестового мережі Fhenix Network. Планується, що реліз відбудеться в першому півріччі 2024 року.

Fhenix розробляє платформу смартконтрактів, побудовану на основі концепції повного гомоморфного шифрування (FHE). Ця концепція дозволяє об'єднувати різні послуги, зберігаючи конфіденційність окремих кластерів даних.

Команда проєкту виставила перед собою завдання сприяти подальшому розвитку додатків на базі блокчейну Ethereum.

«Fhenix може розв’язати величезну проблему в екосистемі Ethereum відсутність шифрування комерційних даних. […] Ми забезпечуємо впевненість користувачів у тому, що вони можуть розміщувати повністю конфіденційну інформацію на публічних блокчейнах», зазначив засновник компанії Гай Зіскінд.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все