Компанія Grammarly потрапила до щорічного списку найбільш інноваційних компаній світу за версією Fast Company за 2019 рік

  • 30 апреля, 11:09
  • 4216
  • 0

Ми раді повідомити, що компанія Grammarly потрапила до престижного щорічного списку найбільш інноваційних компаній світу за версією Fast Company за 2019 рік як лауреат у сфері штучного інтелекту. У цьому списку відзначені компанії, які здійснили найбільший вплив як на свою галузь, так і на культуру, та які при цьому демонструють різні способи процвітання в сьогоднішньому нестабільному світі. Половина компаній зі списку п'ятдесяти в цьому році з'являється вперше.

«Для нас честь потрапити до цього видатного списку інноваційних компаній», — заявив Бред Гувер, генеральний директор Grammarly. «Grammarly інвестує в інноваційні технології для поліпшення якості комунікації, і ця нагорода свідчить про те, що ми досягаємо успіху в цій сфері та допомагаємо людям розуміти один одного краще».

За останній рік компанія істотно збільшилася і ще більше скоротила розрив між тим, що люди хочуть сказати, і тим, як їх розуміють інші. Ми плануємо запуск наших продуктів і оновлень з урахуванням потреб користувачів. Наприклад, ми знаємо, що люди багато працюють з Google Docs, тому у вересні ми запустили нашого розумного помічника для написання текстів для Google Docs у Chrome.

Наша команда також випустила серію оновлень продукту, спрямованих на підвищення ефективності комунікації. Ця робота полягала в застосуванні методів опрацювання природної мови та машинного навчання для подальшого вдосконалення рекомендацій щодо поліпшення зрозумілості й ефективності текстів. Це означає, що необхідно взяти до уваги контекст письмового повідомлення — його мету, аудиторію, стиль та емоції — і надати пропозиції щодо поліпшення складніших елементів комунікації, як-от лаконічність і тон. Змістивши акцент таким чином, ми переробили редактор Grammarly, щоб користувачам було легше розуміти ці нові види рекомендацій (які допомагають авторам поліпшити не тільки орфографію і граматику) та взаємодіяти з ними.

Цього року редактори й автори Fast Company шукали принципово нові компанії в 35 галузях і різних регіонах. Вони також оцінювали кандидатури, що надходили в процесі подачі заявок.

Список найбільш інноваційних компаній у світі є фірмовим спецпроектом Fast Company та однією з найочікуваніших робіт редакції за рік. Список описує поточний стан речей та є орієнтиром для майбутніх інновацій в найдинамічніших секторах економіки.

«Досвідчені гравці демонструють ту ж винахідливість, з якою у нас зазвичай асоціюються стартапи», — заявив заступник редактора Fast Company Девід Лідскі, який працював над випуском спільно зі старшою редакторкою Емі Фарлі.

Випуск «Найбільш інноваційні компанії» за версією Fast Company (березень-квітень 2019 року) тепер доступний онлайн, а також у формі додатку через iTunes з 27 лютого.


Теги: grammarly
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий