Компанія Ledger оголосила про зменшення кількості працівників на 12%

  • 6 октября, 09:03
  • 3769
  • 0

Розробник апаратних гаманців Ledger планує провести оптимізацію свого персоналу через "макроекономічні перешкоди". Про це генеральний директор компанії Паскаль Готьє повідомив у листі своїм співробітникам.

У повідомленні зазначається, що "економічні фактори великих масштабів обмежують нашу можливість генерувати прибуток, і у відповідь на поточні ринкові умови та реальність бізнесу, нам доведеться зменшити кількість посад у глобальному масштабі".

За даними LinkedIn, в компанії працює понад 900 співробітників. Головні офіси розташовані в Парижі та Вьєрзоні, а також існують офіси в Лондоні, Нью-Йорку та Сінгапурі.

У червні 2021 року Ledger залучив $380 мільйонів і в березні 2023 року оголосив про розширення раунду фінансування Серії C, привернувши інвестиції за попередньою оцінкою в €1,3 мільярда.

Раніше виробник представив новий пристрій під назвою Ledger Stax, над створенням якого працював колишній керівник відділу розробки та випуску плеєра iPod від Apple, Тоні Фаделл.

Нагадаємо, у серпні Ledger оголосив про інтеграцію з PayPal, що дозволяє користувачам з США купувати криптовалюту за допомогою облікового запису платіжної служби.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все