Компанія Netflix введе в дію можливість гри на хмарних сервісах

  • 16 августа, 11:19
  • 3723
  • 0

Починаючи з понеділка, 14 серпня, підписники Netflix з Канади та Великобританії мали можливість випробувати нову функцію - відеоігри Netflix, які транслюються на підтримуваних телевізорах або пристроях, що підключаються до телевізора, а також на вебсайті Netflix.com. Цей крок може мати важливий вплив на ігрові плани компанії.

У листопаді 2021 року онлайн-кінотеатр вперше представив власні мобільні ігрові пропозиції як безкоштовний бонус для своїх передплатників. Завдяки технології хмарного стрімінгу ця можливість розширилася, дозволяючи передплатникам грати в ігри в набагато ширшому спектрі.

Також це може вказувати на те, що Netflix намірений змагатися за увагу глядачів на гральних консолях та комп'ютерах. Наразі доступно дві гри: Oxenfree (створена Night School Studio, яка тепер належить до Netflix) та нова гра Molehew's Mining Adventure.

Під час гри на телевізорі керування іграми відбувається за допомогою смартфона. Якщо у вас є доступ до ігор на вебсайті, ви також зможете грати в них, використовуючи мишу та клавіатуру.


Теги: netflix ігри
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все