Компанія з Латвії, що спеціалізується на виробництві дронів, відкрила своє представництво в Україні

  • 22 августа, 07:50
  • 3718
  • 0

Латвійська компанія з назвою Atlas встановила дослідницько-розробницький (R&D) офіс в Україні. Зараз компанія активно шукає висококваліфікований персонал. Основні завдання нового офісу включають: надання підтримки клієнтам, розробку нових продуктів і технологій. На даний момент компанія оголосила вакансії для інженерів, авіаконструкторів та програмістів. Робочі місця плануються в столиці.

Компанія раніше вже декларувала свій намір відкрити виробничий центр в Україні з метою прискорення поставок безпілотних літальних апаратів для Збройних Сил України. Атлас була створена в 2015 році у столиці Латвії. Засновниками компанії є фахівці з аерокосмічної галузі та робототехніки. Головними напрямами діяльності компанії є виробництво безпілотних апаратів і розробка аерокосмічних технологій. У складі компанії є офіси у декількох різних куточках світу, крім Великої Британії, Сінгапуру та Ірландії, тепер також до цього списку приєдналась і Україна.

Компанія Atlas має партнерські відносини з Міністерством оборони України вже протягом чотирьох років, зокрема, вона вдосконалила свою лінійку безпілотних апаратів Atlas Pro з метою їх використання в військових цілях.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий