Свій підхід до пошуку роботи. Програміст за місяць відгукнувся на майже 500 вакансій

  • 22 февраля, 09:14
  • 3766
  • 0

Senior розробник відгукнувся на майже 500 вакансій лише за місяць. І це тільки на сервісі з пошуку роботи Djinni. Ще кілька кандидатів надіслали більш як 200 відгуків за цей період. 

Загалом вісім кандидатів залишили понад 200 відгуків за останні 30 днів, ще 43 – більше сотні (найбільше JavaScript і Fullstack). Рекордсмен – розробник С++ з 11-річним досвідом роботи, який встиг за цей час відправити відгуки на 494 вакансій.

Загалом, як зазначає Djinni, за цей час кандидати на сервісі відправили 272 тис. відгуків на вакансії. Це зробили лише 36 тис. кандидатів (зі 118 тисяч, які хоча б раз заходили на сайт за цей місяць).

Ще цікава статистика:

  • майже 9 тис. осіб відгукнулись лише на 1 вакансію (24%);
  • 5 тисяч – на дві (14%);
  • 483 кандидати відгукнулись на 50 або більше вакансій. Тобто 1,34% кандидатів (з тих, хто щось писав) надіслали 14% всіх відгуків

Разом з тим, кандидатів, які написали більш як 50 відгуків, стало менше.

Реакція айтівців

«Хто ти, воїн», – написала Ilona Bulbakh.

«Цікаво. Скільки тих самих “увійти в ІТ” заважають (спамом) умовно досвідченим кандидатам на js отримувати релевантні пропозиції?», – прокоментував користувач Arturas.

«За рік: “майже 9 000 відгукнулися на 1 вакансію, до того ж ту саму», – написав А.

«Кандидати почали влаштовувати гладіаторські бої”» – продовжив користувач Notna.

«Кидають аби кидати. Гарна тактика дегенератів, які не цінують ані свого часу, ані рекрутера. Час запроваджувати ліміти для такого роду акаунтів», – вважає billi willi.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий