Компанія-власниця Viber відкрила офіс у Києві

  • 15 января, 18:51
  • 3726
  • 0

Rakuten Group, Inc., власниця Viber, відкрила офіс у центрі Києва. Новий київський офіс дозволить місцевій команді працювати разом, ефективніше розробляти технологічні продукти та послуги.

Подальші кроки

  1. Плани Rakuten щодо присутності в Україні включають додатковий найм у технологічному секторі та призначення регіонального менеджера.
  2. Очікується, що одним із наступних кроків стане запуск в Україні сервісу цифрового гаманця Rakuten Viber після його успішного впровадження у декількох європейських країнах. Ця послуга надасть користувачам Viber в Україні нові фінансові послуги, зокрема можливість надсилати гроші в країну та з країни за допомогою безпечних миттєвих транзакцій.

Підтримка України

Rakuten послідовно підтримує Україну протягом війни та демонструє відданість її народу, економіці та післявоєнній відбудові.

  1. Rakuten підписав меморандум про партнерство з VEON Ltd. (NASDAQ: VEON, Euronext Amsterdam: VEON) щодо співпраці з відновлення інфраструктури країни за допомогою Open RAN і цифрових послуг.
  2. Rakuten запустив Український гуманітарний кризовий фонд екстреної допомоги через свою онлайн-платформу для пожертв, Rakuten Clutch Special Charity Fund, і провів акцію пожертвування на підтримку України, яка зібрала понад 1,3 мільярда єн.

Теги: rakuten viber офіс
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий