Стислий виклад чатів у Viber на основі ШІ став доступний всім українцям

  • 24 июня, 13:57
  • 3700
  • 0

Функція стислого викладу групових чатів у Viber, яка тестувалась протягом кількох місяців, тепер доступна всім українцям у безкоштовній версії месенджера, повідомили в пресслужбі компанії. Функція базується на технології Open AI, допомагає бути в курсі того, що відбувається в групових чатах, не читаючи всі повідомлення.

Штучний інтелект аналізує від 5 до 100 непрочитаних повідомлень І виокремлює з них ключові пункти, які потім стисло описує в одному короткому повідомленні.

Ось як працює стислий виклад групових чатів:

  1. Відкрийте груповий чат, де є непрочитані повідомлення.
  2. Натисніть на кнопку «Стислий виклад».
  3. Прочитайте короткий опис того, що відбувалося в чаті.

За даними Rakuten Viber, в Україні дві третини користувачів щомісяця спілкуються в групових чатах. Нова функція допоможе їм економити час на прочитування повідомлень, особливо в шкільних, сусідських, робочих та інших групових чатах.

Ось який би вигляд мав стислий виклад листування між сусідами Кайдашів з роману «Кайдашева сім’я».

Окрім стислого викладу, Viber пропонує й інші корисні функції для групових чатів:

  1. Закріплення повідомлень: Щоб важливе повідомлення не загубилося, його можна закріпити вгорі чату.
  2. Пошук окремих деталей у чаті: Дозволяє швидко знаходити потрібну інформацію, не прогортаючи всю стрічку повідомлень. Для цього: натисніть на назву обраного чату → оберіть «Пошук у чаті».
  3. Зникаючі повідомлення: Для додаткового захисту конфіденційної інформації (адрес, паролів тощо) можна використовувати повідомлення, які автоматично видаляються через певний час. Щоб увімкнути функцію: натисніть плюс, оберіть «Зникомі повідомлення», виберіть, як довго повідомлення залишатиметься видимим, далі введіть повідомлення й натисніть надіслати.

Раніше Viber запустив платну підписку Plus в Україні, яка дозволяє, зокрема, розшифровувати голосові повідомлення в текстах і ставити режим невидимки для інших користувачів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий