Viber залучив ШІ від OpenAI до свого месенджера та запустив нову функцію «Стислий виклад чату»

  • 11 апреля, 09:07
  • 2482
  • 0

Rakuten Viber залучив штучний інтелект від OpenAI до свого месенджера. На базі технології ChatGPT працюватиме нова функція «Стислий виклад чату», завдяки якій можна швидко дізнатися, про що йдеться в низці різних повідомлень. Про це компанія розповіла.

  1. ШІ аналізуватиме від п’яти до 100 непрочитаних повідомлень і виокремлюватиме з них ключові пункти в одному повідомленні. Це дозволить не читати все листування, а дізнатися про його зміст у короткому форматі.
  2. Наразі нова функція буде доступна тільки для групових чатів — найпопулярнішого формату спілкування українців, кажуть у компанії. «Дві третини користувачів Viber в Україні спілкуються в групових чатах щонайменше щомісяця. Тож нова функція має зекономити їхній час», — сказав генеральний директор Rakuten Viber Офір Еял. 
  3. Щоб скористатися новою стислим викладом, треба зайти в чат. Там автоматично з’явиться пропозиція скласти додаткове резюме розмови, якщо користувач пропустив повідомлення. 
  4. Наразі функція тестується для 10% користувачів iOS та Android в Україні та в інших країнах: США, Японії, Болгарії, Польщі, на Філіппінах. Функція підтримує понад 50 мов, включно з українською.

Нагадаємо, 10 квітня стало відомо, що регіональним директором Viber в Україні став Ілля Бошняков — колишній очільник AIN.UA.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий