Комісія з цінних паперів та бірж планує використовувати штучний інтелект для моніторингу сфери цифрових активів

  • 18 июля, 12:24
  • 3709
  • 0

Гері Генслер, голова Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC), висловив думку про потенційні переваги використання штучного інтелекту (ШІ) у моніторингу цифрових активів. Гері Генслер позитивно відгукується про дану технологію, зазначаючи, що вона є ефективним інструментом для стимулювання економічного зростання. Виступаючи на національному пресклубі 17 липня, він висловив думку, що його відомство могло б отримати користь від широкого застосування цієї технології. Цю інформацію повідомляє Ciontelegraph.

«Ми, співробітники Комісії з цінних паперів та бірж, також можемо виграти від ширшого використання штучного інтелекту в процесі спостереження за ринком, перевірки розкриття інформації, проведення іспитів, правозастосування та економічного аналізу», – сказав він.

За період з 2018 по першу половину 2023 року, Комісія з цінних паперів та бірж США (SEC) звернулася до суду з виконавчими позовами проти щонайменше 54 компаній, які займаються цифровими валютами. Після краху FTX у листопаді 2022 року, спостерігалося значне зростання числа таких позовів. За зазначений період SEC пред'явила виконавчі позови щонайменше 54 компаніям, які працюють із цифровими валютами, і це число значно зросло після краху FTX у листопаді 2022 року.

«ШІ відкриває величезні можливості для людства – від охорони здоров'я до науки та фінансів. Мірою того, як машини беруть на себе функцію розпізнавання образів, особливо якщо це робиться в масштабі, це може створити величезну ефективність у всій економіці».


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий