Конкурент ChatGPT від стартапу ШІ Anthropic

  • 12 июля, 05:02
  • 3693
  • 0

Anthropic, стартап у галузі штучного інтелекту, представив свою нову версію чат-бота під назвою Claude. Цей чат-бот відзначається своєю безпекою та інноваційним підходом до штучного інтелекту.

Anthropic оголосив доступність нової версії свого штучного інтелектуального чат-бота під назвою Claude 2. Випуск нової версії відбувся після успішного тестування попередньої версії бота у кількох компаніях, включаючи Quora Inc. Новий бот, як і його попередник, працює на основі великої мовної моделі і може використовуватися для різних завдань, таких як підбиття підсумків, пошук і відповіді на запитання. Claude 2 володіє покращеними можливостями генерації довших відповідей, а його точність відповідей на певні теми, такі як кодування та математика на рівні початкової школи, також покращена. Доступ до Claude 2 можливий для всіх користувачів в США та Великій Британії через веб-інтерфейс claude.ai, а підприємства можуть отримати доступ до нього через API-інтерфейс програмування додатків.

У травні компанія Anthropic оголосила про успішне залучення 450 мільйонів доларів США, що підвищило загальну суму фінансування до понад 1 мільярда доларів.  Anthropic планує розширити доступність свого продукту Claude в більшій кількості країн протягом наступних місяців.


Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий