Контроль якості. Google зачистить Play Store від поганих програм

  • 23 июля, 08:44
  • 3724
  • 0

Google підвищує мінімальні вимоги до якості додатків для Android і незабаром видалить із Play Store ті, які не відповідають очікуванням.

Згідно з останнім оновленням політики Google щодо спаму, програми, які демонструють обмежену функціональність і зміст (наприклад, тільки текстові програми, програми з одним фоновим малюнком або ті, які буквально створені для того, щоб взагалі нічого не робити), більше не будуть дозволені в Play Store. Нові правила набирають чинності 31 серпня. Після цього всі додатки, які не відповідають правилам, видалять.

Ці обмеження будуть додані до вже існуючих як заборона несправних програм, таких, які не реагують, не встановлюються тощо. Нові вимоги, за твердженнями Google, повинні «забезпечити відповідність програм підвищеним стандартам для каталогу Play та залучення користувачів завдяки якісній функціональності».

У 2023 році в сервісі було заблоковано 2,28 мільйона програм через порушення правил та загрозу безпеці користувачів. Google також повідомила, що в тому ж році заблокувала 333 000 облікових записів Google Play через неодноразові серйозні порушення політики.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий