Контролюй вакцинації в одному застосунку Helsi

  • 6 июля, 15:23
  • 3721
  • 0

Сервіс "Календар вакцинацій" дозволить українцям швидко отримувати інформацію про всі необхідні вакцинації, починаючи від народження і протягом усього життя.

У липні 2023 року в Україні буде запущений новий цифровий сервіс під назвою "Календар вакцинацій" у медичному додатку Helsi. Цей сервіс дозволить українцям швидко отримувати інформацію про всі необхідні вакцинації, починаючи від народження і протягом усього життя.Календар вакцинацій був розроблений на основі Національного календаря профілактичних щеплень та рекомендацій, щоб забезпечити точну та актуальну інформацію про вакцинаційний графік.

Завдяки Календарю вакцинацій, користувачі зможуть швидко отримати інформацію щодо:

  1. Найпоширеніших хвороб і рекомендованих щеплень для дорослих осіб, які вони вже повинні мати, а також рекомендовані вакцинації для дітей.
  2. Кількості доз вакцини, протипоказаннях до щеплення і можливих комбінаціях з іншими вакцинами.
  3. Розклад  рекомендованих вакцинацій проти хвороб, коли їх робити, окремо для дітей та дорослих. Наприклад, дорослим пацієнтам рекомендується отримувати щеплення проти дифтерії кожні 10 років.

На першому етапі, користувачам буде доступна інформація про основні захворювання та наявні вакцини для них. Крім того, вони зможуть одразу записатися на вакцинацію до свого сімейного лікаря. Надалі, сервіс отримає додатковий функціонал - індивідуальний календар вакцинацій. Користувачі зможуть особисто вносити і контролювати всі свої вакцинації та планувати майбутні вакцинації. Лікарі також матимуть доступ до індивідуального календаря своїх пацієнтів.

Після вибору конкретного захворювання, користувач буде мати доступ до короткого опису симптомів, рекомендованої схеми вакцинації (чи це одноразова, чи періодична вакцинація протягом життя), назв вакцин та їх вартості. У розділі, присвяченому конкретному захворюванню, буде зазначена спеціалізація лікарів, які проводять щеплення. У нижній частині екрану смартфона користувач зможе одним кліком записатися до свого сімейного лікаря на вакцинацію.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все