Шість українських стартапів отримали по $25 000 від УФС та UMAEF

  • 22 июля, 09:43
  • 3698
  • 0

Український фонд стартапів (УФС) та Ukraine-Moldova American Enterprise Fund (UMAEF) оголосили результати третього Pitch Day у межах спільної грантової програми. Після оцінювання журі, яке складалося з експертів у сфері технологій та інвестицій, шість команд отримали гранти у розмірі $25 000 кожна.

Цього разу 15 українських стартапів на стадії pre-seed мали можливість презентувати свої інноваційні проєкти. Переможці представляють різні галузі, такі як штучний інтелект, медичні технології та освіта.

Ось список переможців:

  1. eXtra Vision — застосунок перетворює DICOM-зображення (КТ/МРТ) у 3D-моделі за допомогою ШІ
  2. GrAI — ШІ-інструмент для оптимізації просування музичних творів на цифрових платформах. Він надає персоналізовані рекомендації для музикантів, щоб отримувати більше переглядів.
  3. Веб-паркан — онлайн-простір для демонстрації робіт українських професіоналів цифрового дизайну.
  4. Amy — бібліотека інструментів для самокоучингу, яка надає доступ до бази сертифікованих експертів
  5. Brainfor — застосунок для вивчення 5 000 найпоширеніших англійських слів за 100 годин за допомогою методу асоціацій
  6. ALFYLANG — застосунок, спрямований на створення освітнього середовища, де студенти отримують персоналізоване навчання, а викладачі — необхідну підтримку для забезпечення високої якості освітніх послуг

Загалом у межах програми виділять $2,5 мільйони на підтримку перспективних українських компаній на стадіях pre-seed і seed.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий