Користувачам старих комп'ютерів запропонували альтернативу ОС Windows

  • 20 февраля, 05:18
  • 3768
  • 0

Google запропонувала свою ОС користувачам ПК, які не підтримують Windows 11.

Як повідомляє портал Neowin, американська компанія Google почала переманювати користувачів старих персональних комп'ютерів, які не підтримують встановлення актуальної Windows.

Журналісти звернули увагу на рекламу Google, де корпорація запропонувала користувачам Windows перейти на ChromeOS Flex. Це спрощена безплатна операційна система, яка не потребує значних ресурсів ПК.

У корпорації зазначили, що їхня операційна система на 19 відсотків більш енергоефективна, ніж ОС від Microsoft. Також Google обіцяє підтримувати альтернативну систему Windows оновленнями та патчами безпеки протягом тривалого часу.

За словами журналістів, Google використовує слабкі місця конкурента. Так, Microsoft скоро припинить підтримку Windows 10 оновленнями, а для встановлення Windows 11 багато комп'ютерів на ринку не відповідають мінімальним системним вимогам. Навпаки, ChromeOS Flex підтримує практично будь-який процесор Intel та AMD, вимагає 4 гігабайти оперативної пам'яті та 16 гігабайтів вільного простору на диску.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий