Краще MacBook: новий ноутбук на Windows 10 отримав гнучкий екран

  • 16 мая, 06:04
  • 4316
  • 0

З огляду на те, що на ринок вже вийшли складні смартфони Huawei Mate X і Samsung Galaxy Fold, що володіють гнучким екраном, компанія-виробник Lenovo, яка є одним з найбільших в світі виробників ноутбуків на Windows 10, створила новий портативний комп’ютер. Його головна особливість в тому, що у користувачів взагалі немає клавіатури, тому що весь простір в розкладеному стані займає один гнучкий дисплей. На одній його частині, коли це необхідно, відображаються віртуальні сенсорні клавіші, а на інший показується контент.

Якщо відкрити новинку від Lenovo на 180 градусів, її можна буде використовувати в якості повноцінного телевізора, що володіє великою діагональну. Анонсований лічені години назад ноутбук називається ThinkPad X1, а вже влітку нинішнього року розпочнеться підготовка до його масового виробництва, відразу після якої він надійде в продаж, ставши доступним для покупки всім бажаючим. Виріб має 13,3-дюймовим OLED-дисплеєм, здатним похвалитися здатністю 1920 на 1440 пікселів, а відповідає за постачання такої матриці компанія LG.

Коли одна з частин ноутбука використовується в якості клавіатури, користувач отримує можливість використовувати 9,6-дюймовий екран для відображення будь-яких даних. Виробник обіцяє, що ThinkPad X1 важить менше 900 грамів, володіє двома портами USB Type-C, сканером особи Windows Hello, а також, крім того, стереодинаміками. Офіційні продажі цього революційного ноутбука на базі Windows 10, який здатний скласти конкуренцію MacBook, почнуться вже на початку 2020 року, але за якою ціною – не повідомляється.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все