Несподівано. Microsoft відновила бета-тестування Windows 10, яку планує відправити на пенсію

  • 8 июня, 06:09
  • 3759
  • 0

Microsoft відкрила бета-програму для Windows 10, щоб протестувати нові функції та вдосконалення. Ця операційна система підтримуватиметься лише 16 місяців.

Windows 10 вже отримала функцію ШІ Copilot, яка спочатку була ексклюзивною для Windows 11 і цілком може незабаром отримати інші функції.

«Щоб надати нові функції та покращити Windows 10 у разі потреби, нам потрібне місце для активної розробки функцій за допомогою інсайдерів Windows. Тому сьогодні ми відкриваємо бета-канал для інсайдерів Windows, які зараз використовують Windows 10», – оголосила Microsoft.

Корпорація поки не розкриває, які додаткові функції Windows 10 планує тестувати таким чином. Раніше Microsoft заявляла, що завершила роботу з основними оновленнями Windows 10 минулого року. Поки що дата припинення підтримки Windows залишається незмінною — 14 жовтня 2025 року.

Як писав NV Техно, у Windows 10 користувачам вперше буде запропоновано платні оновлення безпеки. Вони почнуть надходити після жовтня 2025 року. Нещодавно Microsoft оголосила, що компанії мають платити 61 долар за пристрій за рік оновлень безпеки. Ця комісія подвоюється до $122 на другий рік, а потім знову подвоюється в третій рік до $244. Ціни на оновлення системи безпеки для споживачів ще не розголошуються.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий