Криптовалюту тепер можна виводити на банківські картки Visa. Особливості сервісу

  • 2 февраля, 15:19
  • 3739
  • 0

За його допомогою власники криптовалют зможуть у реальному часі конвертувати їх у фіатні гроші, тобто в грошові знаки, забезпечені фізичним активом. Як повідомили в компанії Transak сьогодні є багато можливостей для того, щоби перетворювати фіатну валюту на криптоактиви, тоді як зворотний процес значно складніший. Там додали, що багатьом споживачам потрібен швидкий, безпечний і зрозумілий спосіб вийти з криптовалютного ринку, тобто конвертувати свої віртуальні активи у звичайні гроші.

«Завдяки реалізації виводу криптоактивів на банківські картки в режимі реального часу через Visa Direct компанія Transak полегшує конвертацію цифрових активів у фіатні кошти, якими можна розраховуватися в більш як 130 мільйонах торгових точок, які приймають Visa», – зазначила керівниця відділу Visa Direct Янілса Гонсалес-Оре.

Головною особливістю сервісу називають його здатність опрацьовувати транзакції в реальному часі. Конвертація криптоактиву у валюту займає менш як 30 хвилин. Це значно швидше в порівнянні з традиційними банківськими методами, які можуть зайняти кілька днів. Наразі Visa Direct підтримує понад 40 криптовалют.

В Transak нагадали, що компанія обслуговує також більш як 350 віртуальних гаманців, як-от MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet, Ledger, Splinterlands і Decentraland.

«Ці платформи вже знайомі багатьом учасникам криптоспільноти, і їхнє використання виходить за межі простого зберігання цифрових активів і включає різні інтерактивні та транзакційні дії в просторі Web3», – зазначили в компанії.

Співзасновник і генеральний директор Transak Самі Старт називає партнерство з Visa знаковим для всього Web3 (децентралізованого інтернету наступного покоління, який забезпечує прозорість у взаємодіях між користувачами, розробниками та платформами).

В компанії вважають, що Visa Direct допоможе покращити загальне сприйняття криптовалют у світі. Адже якщо їх можна легко обміняти на «реальні» гроші, дедалі більше людей почнуть цікавитися цифровими активами та довіряти їм.

Сервіс вже доступний користувачам з Туреччини, Мальти, Кіпру, Португалії, Сінгапуру та ОАЕ. Найближчим часом географію розширять.

Раніше ми також розповідали, що «ПриватБанк» і Visa першими у світі запустили цифрову автентифікацію платежів в e-commerce.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все