Курс для викладачів про ІТ-технології та інструменти для викладання

  • 27 июня, 15:31
  • 3759
  • 0

В межах співпраці GlobalLogic з університетами, компанія запускає спеціальні курси для викладачів, де експерти компанії поділяться актуальними знаннями та практичним досвідом, який можна використати у навчальному процесі.

Завдяки курсу педагоги отримають знання з актуальних тем, що належать до сфери ІТ. Ці теми включають основні мови програмування, штучний інтелект, кібербезпеку, основи проєктного менеджменту, принципи ефективної комунікації та інші. Викладачі будуть ознайомлені з сучасними інструментами та технологіями, які допоможуть їм більш ефективно проводити уроки та зацікавлювати студентів.

Формат - онлайн-лекції, з доступом до навчальних матеріалів і посилань на додаткові ресурси, що дозволить викладачам поглибити свої знання в цікавих їм темах. Під час лекцій також будуть проводитися сесії запитань і відповідей, а на завершення курсу учасники отримають сертифікат, що підтверджує їх участь.

Курс стартує 4 липня й триватиме 1 місяць. Участь free, але реєстрація обов’язкова.

Цей курс буде корисним для «всіх хто викладає» – це можуть бути як викладачі ЗВО I-IV рівня акредитації, так і тренери профільних курсів. Теми, про які розкажуть експерти компанії, цікаві всім дотичним до освіти – штучний інтелект у навчанні, онлайн-навчання, кібербезпека, ефективна комунікація, тренди в IT-освіті, які ми зараз спостерігаємо, – говорить Євген Сакало, керівник університетської програми GlobalLogic в Україні, кандидат технічних наук, доцент.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи