Українці мають можливість взяти участь у безкоштовному навчальному курсі з цифрового маркетингу, який доступний на платформі "Дія"

  • 7 сентября, 15:07
  • 3740
  • 0

Сервіс державних послуг у Telegram повідомив, що тепер у Дії доступний безкоштовний курс з цифрового маркетингу для всіх, хто бажає навчитися. Вивчення нових навичок сприятиме перекваліфікації на нову професію. Зараз в Україні можна отримати безкоштовні навчальні курси з цифрового маркетингу завдяки співпраці Дії та Google. Ці курси надають громадянам можливість отримати цінні навички без великих витрат.

Понад 100 відеоуроків допоможуть вам розібратися в сучасних маркетингових практиках, включаючи аналітику, цільову аудиторію, стратегії та рекламні кампанії. Однак навчання не обмежується простим переглядом відео - після цього вам потрібно буде пройти тестування, щоб підтвердити ваші знання.

Якщо ви успішно пройдете тест, ви отримаєте сертифікат, який можна додати до вашого резюме при пошуку роботи, що позитивно вплине на вашу привабливість для рекрутерів.

Цей безкоштовний курс із цифрового маркетингу буде корисним для початківців у цій галузі. Ви дізнаєтеся про такі теми, як SEO-оптимізація сайтів, Інтернет-реклама, та SMM, а також освоїте інструменти, такі як Google Ads, Google Analytics, Data Studio та інші.

Щоб почати навчання, відвідайте офіційний сайт проєкту Дії, де вас чекає відповідне посилання на курс.


Теги: курсы дія
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все