Prometheus введе програму стипендій для навчання українців з прифронтових та звільнених територій на курси з інформаційних технологій

  • 27 сентября, 20:34
  • 3795
  • 0

Освітня платформа Prometheus оголосила про запуск програми стипендій для навчання на IT-курсах, що було повідомлено через їх пресслужбу.
Ця стипендійна програма надає можливість отримати безкоштовну освіту на найвимогливіших курсах з інформаційних технологій, таких як Java, Frontend, QA Manual, QA Auto, DevOps та UX/UI. Загалом, програма стипендій передбачає надання такої можливості для 600 осіб.

Ці стипендії спрямовані на жителів прифронтових та звільнених територій України і реалізуються за підтримки проєкту "Зміцнення громадської довіри (UCBI)" від Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

Представники Prometheus наголошують, що в умовах війни, економічної кризи та зростаючого попиту на IT-освіту через розвиток віддаленої роботи, ця програма надає унікальну можливість отримати цінні навички та знання в галузі інформаційних технологій. Головною метою проекту є допомога всім бажаючим подолати шлях від ознайомлення з галуззю до отримання першої роботи в сфері IT.


Теги: курсы
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи