Лідери технологічної галузі пропонують високу оплату за роботу в області штучного інтелекту

  • 20 августа, 11:08
  • 3708
  • 0

На міжнародному ринку праці спостерігаються суттєві зміни. Гіганти технологічної сфери почали висувати вражаючі зарплатні пропозиції для кандидатів, здатних працювати зі штучним інтелектом. Кількість вакансій, пов'язаних з цим напрямом, зросла в чотири рази, вказано в The Wall Street Journal. 

Рівень заробітної плати вражає. Компанії на кшталт Amazon, Meta та Netflix пропонують щорічний дохід, який може досягати 900 тисяч доларів. Головною вимогою до претендентів є вміння ефективно оперувати генеративними алгоритмами штучного інтелекту, які можуть підвищити продуктивність команд та якість продуктів. Варто зауважити, що таких висококваліфікованих фахівців на світовому ринку не так багато.

  1. Netflix: За посаду менеджера продукту, який спеціалізується на штучному інтелекті, пропонується оплата під приблизно 900 тисяч доларів на рік.
  2. Hinge: Компанія, яка розробила додаток для знайомств, планує залучити віцепрезидента із штучного інтелекту, з обіцяною річною зарплатою до 398 тисяч доларів. Цей фахівець буде відповідальний за розвиток стратегії штучного інтелекту для продукту.
  3. Amazon: Вакансія старшого менеджера з прикладної науки та генеративного штучного інтелекту в компанії Amazon передбачає можливий річний дохід до 340 300 доларів.
  4. Meta: Компанія Meta шукає молодшого дослідника інженерного напрямку з генеративним штучним інтелектом, пропонуючи річну зарплатню в розмірі 137 тисяч доларів. Вимога до кандидатів полягає в тому, щоб вони були випускниками коледжу нещодавно.
  5. Nvidia: Вакансія в компанії Nvidia для молодшого дослідника генеративного штучного інтелекту передбачає зарплату від 156 до 247 тисяч доларів на рік.

Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все