Lifecell надає «Екстрений віртуальний номер BiP» за 1 гривню

  • 25 марта, 11:54
  • 4594
  • 0

Для оптимізації витрат на голосовий зв’язок оператор lifecell пропонує українцям, що знаходяться за кордоном, послугу «Екстрений віртуальний номер BiP». Ця функціональність месенджеру ВіР дозволяє абонентам, які наразі можуть знаходитись за межами країни, приймати та здійснювати дзвінки саме з українським номером, але без наявності фізичної SIM-карти. Для цього їм потрібні наявний інтернет (мобільний чи Wi-Fi), встановлений месенджер BiP та активований український віртуальний номер.

Ця послуга «Екстрений віртуальний номер BiP» була запроваджена lifecell, в першу чергу, для тих українських абонентів, які знаходяться за кордоном, та мають тримати зв’язок із родиною чи робочими контактами в Україні. Головна особливість послуги в тому, що за ₴ 1 абоненти за кордоном отримують можливість безлімітно телефонувати через функцію месенджера BiP – BiP Out – абонентам lifecell в Україні протягом 30 днів.

Також BiP Out дозволяє телефонувати абонентам й будь-яких інших операторів України за ₴ 5/хв. Телефонувати можна на всі номери у світі, навіть на номери абонентів, які не користуються месенджером BiP. Міжнародні дзвінки до країни перебування та інші країни через BiP Out коштуватимуть від ₴ 0.80/хв. І для цього не потрібно фізично мати українську SIM-карту, а тільки підключитись до Інтернету – мобільного чи Wi-Fi.

Придбавши віртуальний номер за кордоном можна користуватися всіма перевагами месенджера BiP, а саме за допомогою функції BiP In при підключенні до інтернету можна приймати дзвінки без додаткової плати з будь-яких українських номерів. Абоненти будь-якого українського оператора можуть зробити переадресацію на свій віртуальний номер BiP та приймати дзвінки в роумінгу без додаткової плати. Вартість дзвінків на ваш віртуальний номер така ж, як вартість дзвінків на lifecell по Україні за тарифами вашого оператора. Для тих, хто вам телефонує, не потрібні інтернет та месенджер BiP. Для того, щоб користуватися послугою «Екстренний віртуальний номер BiP» у абонента має бути встановлений додаток BiP.

Для абонентів lifecell дзвінки на ці номери не тарифікуються:

  • Міністерство охорони здоров’я України, гаряча лінія: 0-800-505-201;
  • Центр Громадського здоров’я МОЗ України, телефон: +38 (044) 425 43 54;
  • Міністерство закордонних справ України/ MFA of Ukraine, гаряча лінія: +38 (044) 238 16 57; телефони: +38 (044) 238-16-57, +38 (044) 238-18-88;
  • Вебресурс «ДРУГ» Міністерства закордонних справ України (для реєстрації українців, які перебувають у країнах, де зареєстровано випадки інфікування громадян COVID-19), телефон: +38 (044) 238 16 57;
  • 1545 ― Урядовий контактний центр;
  • 1677 ― контакт-центр НСЗУ.

Важливо! Абоненти, які наразі перебувають у зоні дії роумінгу, можуть телефонувати за зазначеними вище номерами без плати за роумінг (окрім 0-800 та коротких номерів).


Теги: lifecell
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий