«Датагруп-Volia» зацікавлена в ринку фіксованого інтернету

  • 13 июня, 12:17
  • 4503
  • 0

«Датагруп-Volia» очікує рішення Антимонопольного комітету, щоб об’єднатися з lifecell, а також думає над розбудовою мережі і цікавиться ринком фіксованого інтернету. Про це повідомив генеральний директор компанії Михайло Шелемба, передає «Детектор Медіа».

«Ми готові до об’єднання з life як тільки буде рішення Антимонопольного комітету. Ми розуміємо, що в розширення потрібно інвестувати. Тому будемо фокусуватись на збільшенні ємності мережі та покриття, використанні синергії між мобільною та фіксованою частинами», — сказав Михайло Шелемба.

  1. За його словами, це дозволить компанії пропонувати клієнтам вигідніші пропозиції та поєднувати мобільні й фіксовані послуги в одному пакеті.
  2. Однак перед об’єднанням «Датагруп-Volia» планує провести ІТ-трансформацію та об’єднання систем, що може зайняти близько двох років.
  3. Генеральний директор підкреслив, що угода з lifecell — це пріоритет, але паралельно компанія цікавиться й ринком фіксованого інтернету.

«Це не найвищий пріоритет, але ми за те, щоб розширюватися як органічно, так і неорганічно», — додав він.

Нагадаємо, про плани об’єднати «Датагруп-Volia» та lifecell інвестиційна компанія NJJ Holding, яка належить мільярдеру Ксав’є Ніелю, повідомила 8 квітня. Регуляторне схвалення на придбання вони отримали ще в березні 2024 року.

Тепер же залишилося дочекатися від рішення від Антимонопольного комітету, який вже понад п’ять місяців розглядає заявку на придбання французьким мільярдером lifecell, «Глобал Білгі» та «Укртауер» у турецькій компанії Turkcell.

Угода з купівлі «Датагруп-Volia» і lifecell принесе $1,5 млрд інвестицій в країну.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий