LinkedIn впровадить штучний інтелект для спрощення пошуку претендентів на вакансії

  • 3 октября, 19:52
  • 3762
  • 0

LinkedIn розширить свої основні можливості завдяки впровадженню штучного інтелекту, що спростить завдання рекрутерам у пошуку потенційних співробітників і дозволить маркетинговим спеціалістам створювати рекламні кампанії. Цю інформацію надає Reuters.

Соціальна мережа LinkedIn, яка належить корпорації Microsoft, використовує технологію OpenAI, розроблену творцями ChatGPT, для розширення своїх можливостей. Компанія з доходом понад 15 мільярдів доларів за останні 12 місяців не планує стягувати додаткову плату за нові функції.

Тепер користувачі можуть використовувати цю технологію для запитів, таких як рекрутери, які можуть дізнатися, чи цікавлять їх кандидати з інших міст, де компанія має офіси, або особи, які мають схожі навички, але різні посади.

LinkedIn також впроваджує подібні інструменти для професіоналів у сфері продажів, які шукають потенційних клієнтів. Крім того, мережа представляє інструмент, який використовує штучний інтелект для аналізу веб-сайту компанії та створення маркетингових кампаній для її продуктів і послуг для бізнесу. Ці кампанії потім запускаються на сайті LinkedIn.

LinkedIn налічує понад 950 мільйонів учасників, більшість з яких не сплачують за користування. Основний дохід мережі надходить від рекрутерів, маркетологів і фахівців у сфері продажів, які мають доступ до її бази даних.


Теги: ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий