Ілон Маск найняв роботів, що мають людську подобу

  • 8 июля, 20:12
  • 3730
  • 0

Компанія Tesla має намір використовувати роботів під назвою Optimus в своїх автосалонах з метою підвищення обсягів продажу. Ілон Маск розраховує, що цей винахід допоможе досягти цілей компанії.

Виробник електрокарів помітив великий інтерес до цих роботів з боку відвідувачів на різних конференціях та виставках, і сподівається, що їх присутність збільшить відвідуваність автосалонів і підвищить продажі автомобілів.

Ілон Маск вірить, що роботи можуть привести до перетворень у цивілізації, що принесе «процвітання та майбутнє, в якому немає бідності, а люди мають доступ до будь-яких товарів і послуг, які вони бажають». За словами мільярдера, він планує продати близько 20 мільярдів роботів, припустимо, що по 3 роботи на кожну особу на Землі.

Наразі не передбачається, що робот Optimus буде рухатися по автосалону та спілкуватися з потенційними покупцями як менеджер. Однак, видання не виключає можливості, що це може статися у майбутньому.

Tesla Bot, який має висоту 1,8 метра та вагу приблизно 57 кг, здатний піднімати до 20 кг та рухатися зі швидкістю до 8 км/год. Обличчя робота є екраном, на якому можна відображати корисну інформацію.


Теги: робот tesla
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи