Meta розробляє десятки чатботів для молодих користувачів, наприклад у вигляді Бендера з "Футурами" 

  • 27 сентября, 20:21
  • 3778
  • 0

Meta збирається представити чатбота зі штучним інтелектом, який використовує генеративні технології та спрямований на молоду аудиторію. Про це інформує видання The Wall Street Journal.

Gen AI Personas буде мати кілька "персонажів" та створений з метою привернути молодих користувачів більш яскравою поведінкою. Згідно із даними WSJ, компанія випробувала "зухвалого робота", інспірованого персонажами Бендера з "Футурами" та Елвіна-прибульця з популярного американського дитячого телесеріалу "The Wubbulous World of Dr. Seuss". Зазначається, що один з таких "чатботів" створив співробітнику наступне повідомлення: "Коли ти з дівчиною, все залежить від досвіду. І якщо вона блює на тебе, це, безумовно, досвід".

Компанія Meta планує анонсувати Gen AI Personas на конференції Meta Connect, яка відбудеться 27 вересня. Загалом Meta має намір створити "десятки" таких персонажів. За даними WSJ, Meta вже працює над інструментом, який дозволить знаменитостям створювати свої власні боти для комунікації зі своїми прихильниками. Ймовірно, також є плани щодо створення продуктивних чатботів, спрямованих на допомогу у завданнях, таких як "кодування та інші".


Теги: чат-бот
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все