Meta розширить метавсесвіт Horizon Worlds за допомогою ігрових програм

  • 30 июля, 12:31
  • 3692
  • 0

CNBC повідомляє, що Meta оголосила про збільшення функціональності своєї соціальної платформи у віртуальній реальності Horizon Worlds. Передбачені оновлення включають нові ігри, мобільний додаток та поліпшену інфраструктуру.

В рамках свого оновлення, компанія Meta впровадила нову студію ігор під назвою Ouro Interactive, яка спеціалізуватиметься на розробці інтерактивних ігор у віртуальній реальності для платформи Horizon Worlds. Перша гра студії, Super Rumble, вже вийшла на ринок з вдосконаленою графікою, яка відрізняє її від інших ігор на цій платформі. Вішал Шах, віце-президент з питань метавсесвіту в Meta, зазначив, що компанія значно поліпшила інфраструктуру Horizon Worlds та планує пропонувати користувачам широкий вибір різноманітного контенту.


Horizon Worlds - це платформа віртуальної реальності, яку розробила компанія Meta (раніше відома як Facebook). Це метавсесвіт, де користувачі можуть взаємодіяти та спілкуватися один з одним у віртуальному середовищі, створеному компанією. На платформі Horizon Worlds користувачі мають можливість досліджувати віртуальні світи, грати в інтерактивні ігри, створювати власний контент та взаємодіяти з іншими учасниками цього віртуального середовища. Це є частиною зусиль компанії Meta в розвитку віртуальної реальності та створення інтерактивного, забавного та соціального досвіду для своїх користувачів.


Теги: ігри
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий