Microsoft додала ШІ-бота в клавіатуру SwiftKey для Android

  • 7 апреля, 17:24
  • 3903
  • 0

Розробники з Microsoft продовжують інтегрувати функції на основі просунутого чат-бота, побудованого на базі нейромережі, в різні продукти. Цього разу вони додали підтримку ШІ-бота у свою клавіатуру SwiftKey для пристроїв під керуванням Android.

Нова функція з'явилася у бета-версії програми SwiftKey. З її допомогою можна в один дотик отримати доступ до чат-боту в пошуковій системі Bing з будь-якої програми через віртуальну клавіатуру. Користувачі можуть використовувати чат-

бот у звичайному режимі, роблячи текстові запити або віддаючи голосові команди, які в режимі онлайн перетворюються на текст і обробляються алгоритмом. Достатньо встановити клавіатуру SwiftKey, щоб мати можливість швидкої взаємодії з ІІ-ботом з будь-якої програми.


На даному етапі доступ до чату-бота реалізований тільки в бета-

версії програми SwiftKey. У Microsoft відзначили, що розгортання нової функції відбувається поступово, тому в даний час вона може бути доступна не в усіх регіонах. Коли чат-бот буде інтегрований у стабільну версію SwiftKey, поки що невідомо. Також не уточнюється, коли ІІ-

бот зможуть спробувати користувачі клавіатури Microsoft на пристроях з iOS. Нагадаємо, Microsoft придбала SwiftKey у 2016 році, коли спостерігалося значне зростання попиту на сторонні клавіатури з боку споживачів. З того часу Android-версія програми продовжує залишатися однією з найпопулярніших у своїй категорії.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все