Microsoft готує велике оновлення ОС цього року. Ні, це не Windows 12

  • 13 февраля, 10:15
  • 3775
  • 0

Microsoft офіційно підтвердила, що цього року на користувачів її операційної системи Windows чекає велике оновлення.

Корпорація Microsoft повідомила у блозі, що пізніше у 2024 році очікується вихід нової версії операційної системи Windows. Однак це буде не Windows 12, як прогнозували, а ще одна версія Windows 11 – 24H2 чи Hudson Valley.

«Після випуску Build 26-xx інсайдери Windows на каналах Canary та Dev побачать оновлення версій у розділі налаштувань … до версії 24H2. Це означає, що Windows 11 версії 24H2 стане оновленням функцій цього року. … Windows 11 матиме щорічну частоту оновлень функцій, вони виходитимуть у другій половині календарного року», – інформує Microsoft.

Windows Latest зазначає, що Windows 11 24H2 може стати найбільшим оновленням цієї ОС, пов'язаним із ІІ. Видання також передбачає, що причиною відмовитися від випуску Windows 12 може бути розгортання функцій зі штучним інтелектом, як-от Windows Copilot.

У січні, майже через рік після випуску чат-бота зі штучним інтелектом Bing Chat на основі ChatGPT, який у результаті був перейменований у Copilot, Microsoft запустила платну підписку на нього з розширеним функціоналом.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все