Microsoft представила новий пошуковий сервіс Bing на основі штучного інтелекту

  • 8 февраля, 11:17
  • 3934
  • 0

Компанія Google сьогодні представила сервіс Bard як відповідь на ChatGPT, а Microsoft анонсувала оновлення пошукової системи Bing із впровадженою мовною моделлю GPT.

Microsoft називає це абсолютно новою пошуковою системою Bing на основі штучного інтелекту, яка має забезпечити покращений пошук, повніші відповіді, новий інтерфейс чату та можливість створювати контент.

Щодо нового пошуку Bing та нового браузера Edge сама Microsoft виділяє ряд основних особливостей:

  1. Найкращий пошук. Новий Bing надає покращену версію знайомого пошуку, надаючи більш релевантні результати для простих речей, таких як спортивні результати, курси акцій та погода, а також нову бічну панель, яка показує повніші відповіді, якщо вони вам потрібні.
  2. Повні відповіді. Bing переглядає результати з усього Інтернету, щоб знайти та узагальнити відповідь, яку ви шукаєте. Наприклад, ви можете отримати докладні інструкції про те, як замінити яйця на інший інгредієнт у торті, який ви печете, прямо в цей момент, не переглядаючи кілька результатів.
  3. Новий досвід чату. Для більш складних пошуків, наприклад, для планування детального маршруту поїздки або вивчення того, який телевізор купити, новий Bing пропонує новий інтерактивний чат. Завдяки чату ви можете уточнювати пошук, поки не отримаєте повну відповідь, яку шукаєте, запитуючи більш детальну інформацію, ясність та ідеї з доступними посиланнями, щоб ви могли негайно діяти відповідно до своїх рішень.
  4. Творча іскра. Бувають моменти, коли вам потрібно більше ніж відповідь — вам потрібне натхнення. Новий Bing може генерувати контент, щоб допомогти вам. Це може допомогти вам написати електронний лист, створити п'ятиденний маршрут для відпустки мрії на Гаваї з посиланнями, щоб забронювати поїздку та проживання, підготуватися до співбесіди або створити питання для вікторини. Новий Bing також цитує всі джерела, тому ви можете бачити посилання на веб-контент, на який він посилається.
  5. Новий інтерфейс Microsoft Edge. Браузер Edge наділений новими можливостями штучного інтелекту та новим зовнішнім виглядом, а також в нього додали дві нові функції: чат та написання повідомлень. За допомогою бічної панелі Edge ви можете запросити приклад довгого фінансового звіту, щоб отримати основні висновки, а потім використовувати функцію чату, щоб запросити порівняння з фінансовими показниками конкуруючої компанії та автоматично помістити його до таблиці. Ви також можете попросити Edge допомогти вам скласти контент, наприклад, публікацію в LinkedIn, надавши йому кілька підказок, щоб почати роботу. Після цього ви можете попросити його допомогти вам оновити тон, формат та довжину посту. Edge може зрозуміти веб-сторінку, на якій ви знаходитесь, та належним чином адаптуватися.

В основі Bing лежить та сама мовна модель, де заснований ChatGPT, а модель нового покоління. Можливо, це GPT-4, але прямо у прес-релізі про це не сказано. Також компанія зазначає, що створила Microsoft Prometheus - власний метод роботи з мовною моделлю OpenAI, що дозволяє використовувати останню максимально ефективно.

Новий Bing доступний від сьогодні, але спочатку у вигляді обмеженої попередньої версії для настільних ПК.


Теги: Microsoft bing ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все