Microsoft припиняє надання ліцензій на своє програмне забезпечення користувачам з росії

  • 10 августа, 19:52
  • 3767
  • 0

Після припинення продажу своїх продуктів в Росії після початку війни в Україні, компанія Microsoft оголосила, що з 30 вересня припинить надавати ліцензії на раніше придбане програмне забезпечення корпоративним клієнтам. За повідомленням російського Forbes, що посилається на лист служби підтримки Microsoft Online Services для одного з клієнтів, дія ліцензій на продукти та рішення для корпоративних клієнтів у Росії завершиться 30 вересня, і продовження їх дії буде неможливим. Представники компанії підтвердили цю інформацію журналістам.

Згідно з повідомленням у компанії Microsoft, вони прийняли рішення призупинити впровадження нових продуктів, продаж сервісів та інші аспекти своєї діяльності в Росії відповідно до санкцій, введених Євросоюзом, Великою Британією та США. Як зазначає Forbes, Microsoft не зможе більше приймати платежі на місцевий банківський рахунок як оплату за свої послуги в Росії. Підписки, які діють активно, будуть зберігати свою дійсність до завершення строку, проте у майбутньому продовжити їх буде неможливо.

Від 70% до 90% російських клієнтів у державному секторі, компаніях з державною участю і серед комерційних підприємств використовують продукти Microsoft. Раніше було повідомлено, що компанія-гігант Microsoft призупиняє всі нові продажі в росії у зв'язку з її вторгненням в Україну


Теги: Microsoft
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все