Microsoft розширили доступність та можливості Copilot Pro – що змінилося

  • 15 марта, 15:32
  • 3738
  • 0

Microsoft розширила місячну підписку на Copilot Pro на більше ринків та додала нові можливості для свого ШІ. Про це компанія повідомила у своєму блозі.

Що нового додали

  1. Тепер Copilot Pro доступний для 222 країн світу – включно з Україною.
  2. Користувачі Copilot Pro зможуть використовувати ШІ-помічника у програмах Office без підписки на Microsoft 365. Це, наприклад, Word, Outlook тощо. Найближчими місяцями хочуть розширити цю функцію і на безплатні мобільні застосунки, зокрема Microsoft 365 і Outlook для iOS та Android.
  3. Вартість ШІ-помічника не змінилася – $20, але тепер компанія додала можливість місяць безкоштовно покористуватися Copilot Pro, щоб протестити його функції. Для цього треба встановити його на iOS або Android, щоб отримати таку пропозицію. 
  4. Copilot тепер доступний для більшої кількості компаній, включно з планами для працівників. Клієнти, які мають Microsoft 365 F3 і F1, Office 365 E1, Business Basic тощо, зможуть його купити найближчими тижнями.

Що ще планують зробити

Copilot став загальнодоступним у грудні 2023 року, а в січні Microsoft запустила підписку на Pro-версію для усіх користувачів. У першій половині року в нього хочуть впровадити арабську, китайську (традиційну), чеську, данську, голландську, фінську, іврит, угорську, корейську, норвезьку, польську, португальську, російську, шведську, тайську, турецьку та українську мови.

Наразі він підтримується такими мовами: англійська, іспанська, японська, французька, німецька, португальська, італійська та спрощена китайська.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все